Parasoll från Bellevue Solskydd

 

  • Gratis hembesök
  • Måttanpassad tillverkning
  • 3 års garanti
  • Montering & Service
  • Vindstarka
  • Ihopkoppling
Solksyddsexpert

Parasoll i många storlekar och färg

Bellevue Solskydd har parasoller för alla behov: uteserveringar, hotell, barer, trädgårdar, terrasser och uteplatser. Vi arbetar med de främsta och mest kvalitetssäkra tillverkarna för att kunna erbjuda stormsäkra, hållbara och eleganta parasoll som matchar ditt varumärke.

Vill du ha parasoll som täcker stora ytor men som ändå är stormsäkra, välj Bellevue Solskydds premiumparasoll! De levereras i storlekar från 2 x 2 meter upp till 12 x 12 meter. Du kan också välja mellan flera olika former. Dessutom kan du få parasoll i den färg du önskar för att matcha exteriören eller för att stärka sitt varumärke. Vi garanterar att vi alltid har det parasoll du behöver.

Boka gratis hembesök!

Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring parasoll och hur de bäst passar ditt hem eller företag, samt dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av parasoll?

Välj parasoll utifrån vindtålighet, enkelhet att fälla upp och ner, storlek, form, vävkvalitet och färg. Bellevue Solskydd kan leverera det du önskar! Förutom ett standardsortiment som täcker det flesta behov kan vi erbjuda speciallösningar, som möjlighet att koppla ihop parasollen till en större yta eller utrusta dem med belysning, värmare, högtalare och/eller TV-skärm.

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
0155-500 73

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar