GM 200 Solskydd Malmö

GM 200 – Solskydd och säkerhet i ett

När du söker ett solskydd som också gör fönstret oåtkomligt och därför ger utmärkt skydd mot inbrott och vandalisering är GM200 en perfekt produkt. Bellevue Solskydd monterar den på butiker, skolor och andra offentliga byggnader men även på privata fastigheter.

Solskydd som en persienn

GM 200 fungerar som en vanlig persienn men är kraftigare. Du kan ha den helt uppdragen eller nedfälld i fönstret och vinkla den för optimalt solskydd. Eftersom Bellevue Solskydd levererar GM 200 enligt dina exakta mått blir den en del av fasaden.

Säkert som ett galler

Du kan välja att ha GM 200 så att lamellerna låser sig i bottenläge. Det gör fönstret oåtkomligt från utsidan. Därmed blir ett intrång genom fönstret väldigt tidskrävande och svårt eftersom angripare först måste ta sig genom den kraftiga metallpersiennen innan de kommer in till fönsterrutan.

Välj färg och dimension

Bellevue Solskydd kan leverera GM 200 i många olika färger; du har alla möjligheter att matcha fasaden. Du kan också välja dimension på lamellerna utifrån ditt säkerhetsbehov.

 

 

Metallpersienn GM 2000 – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade GM 2000 persienner?
GM 2000 persiennerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring metallpersienn GM 2000 och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av metallpersienn GM 2000?
Vi levererar och monterar de måttbeställda GM 2000 persiennerna efter dina önskemål.

Skyddar metallpersiennen GM 2000 mot inbrott?
När de kraftiga metallpersiennerna är låsta så blir det väldigt tidskrävande och svårt för en angripare att ta sig igenom persiennen innan de kommer in till själva fönsterrutan.

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar