Vindskydd i glas Malmö

Vindskydd som du vill ha det

Med höj- och sänkbara glasrutor får du vindskydd där du vill ha det. Samtidigt är det inget som stör utsikten och därför är höj- och sänkbara glaspartier ett utmärkt val för uteserveringar, restauranger, balkonger och terrasser.

Glasa in serveringen

En vindskyddad uteservering är betydligt mer attraktiv än en där gästerna utsätts för blåst, det säger sig självt. Med höj- och sänkbara glas från Bellevue Solskydd ramar du in serveringen elegant men har också möjlighet att ge extra vindskydd när det behövs. Den smarta och tåliga konstruktionen är en investering i gästernas trivsel och komfort.

Maximal glädje av terrass och trädgård

Höj- och sänkbara glas gör din uteplats vindskyddad och behaglig, utan att ta bort något av utsikten. Med höj- och sänkbara glaspartier kan du utnyttja terrassen, verandan eller balkongen fler dagar under säsongen. Du kan också sätta höj- och sänkbara glas på exempelvis bryggan eller trädäcket och få både vindskydd och säkerhet med samma produkt.

Säker konstruktion

Våra höj- och sänkbara glas består av laminerat säkerhetsglas i aluminiumramar. Glasen är lätta att dra upp och ner eftersom de balanseras genom motvikt

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar