Vindskydd i glas för terrass och uteserveringar

Höj och sänkbara vindskydd i glas

Med höj- och sänkbara glasrutor får du vindskydd där du vill ha det. Samtidigt är det inget som stör utsikten och därför är höj- och sänkbara glaspartier ett utmärkt val för uteserveringar, restauranger, balkonger och terrasser.

Glasa in uteserveringen

En vindskyddad uteservering är betydligt mer attraktiv än en där gästerna utsätts för blåst, det säger sig självt. Med höj- och sänkbara glas från Bellevue Solskydd ramar du in serveringen elegant men har också möjlighet att ge extra vindskydd när det behövs. Den smarta och tåliga konstruktionen är en investering i gästernas trivsel och komfort.

Vindskydda terrassen

Höj- och sänkbara glas gör din uteplats vindskyddad och behaglig, utan att ta bort något av utsikten. Med höj- och sänkbara glaspartier kan du utnyttja terrassen, verandan eller balkongen fler dagar under säsongen. Du kan också sätta höj- och sänkbara glas på exempelvis bryggan eller trädäcket och få både vindskydd och säkerhet med samma produkt.

Säker glaskonstruktion

Våra höj- och sänkbara glas består av laminerat säkerhetsglas i aluminiumramar. Glasen är lätta att dra upp och ner eftersom de balanseras genom motvikt

 

 

Vindskydd i glas – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade vindskydd i glas?
Vindskydden måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring vindskydden av glas och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av vindskydden?
Vi levererar och monterar de måttbeställda​ glas vindskydden efter dina önskemål.

 

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar