Produkt

Markiser

Markiser stoppar solstrålningen

Bellevue Solskydds måttillverkade markiser är av modellen fallarmsmarkis. Den stoppar upp till 80% av solstrålarna redan innan de når fönsterrutan. Därför förblir inomhusklimatet behagligt, även den soligaste dag.

Markiser för alla fönster

Bellevue Solskydd levererar och monterar markiser för alla fönster, från det lilla fönstret i hemmiljö till seriekopplade installationer för industri- eller kontorskomplex. Du väljer själv om du vill ha skyddande kassett eller utan.

Motordrivet eller bandreglage

Valet är helt och hållet ditt: antingen väljer du motoriserade markiser eller att själv hissa och hala markiserna med band. Oavsett ditt val får ett pålitligt system som håller och som gör markisen lätt att manövrera.

Designa din markis själv

Bellevue Solskydd ger dig möjligheten att själv designa dina markiser – och få dem exakt som du önskar. När det gäller markisens väv kan du välja mellan många olika mönster och ännu fler färger. Sedan tillverkar vi markiserna och monterar dem på dina fönster. Förutom effektivt solskydd får du ett vackrare och mer personligt hus.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Kostnadsfritt hembesök

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

För dig som bor i Nyköping med omnejd.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering.

Nyköping

Östra Längdgatan 5
5611 35 Nyköping
Sverige

Tel: 0155-500 73
info.ost@bellevuesolskydd.se

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Vanliga frågor – Terrassmarkiser

Kan man få måttanpassade fönstermarkiser?
Fönstermarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring fönstermarkiser och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av fönstermarkiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda fönstermarkiserna efter dina önskemål.