Markiser malmö Bellevue solskydd

Markiser

Måttanpassade markiser med montering

Markiser är inte bara det bästa skyddet mot sol, värme och blekning av möbler och inredning. Markiser förskönar dessutom ditt hus och ger det personlighet och karaktär. Bellevue Solskydd erbjuder skräddarsydda markislösningar av högsta kvalitet, för varje hus och/eller fasad.

Kvalitet för nordiskt klimat

Bellevue Solskydd erbjuder och levererar markiser i exakt de mått du behöver. I vår värld finns det inga standardmått utan varje markis skräddarsys utifrån dina behov och husets/fasadens design. Materialet är 100% spinnfärgad akrylväv som håller i alla väder och som håller sig snygg och fräsch år efter år.

Bara de bästa tillverkarna

Bellevue Solskydd samarbetar med världsledande tillverkare av markisväv, som Dickson och Sandatex. Våra pålitliga motorer kommer från Somfy. Alla våra markiser testas i vår egen fabrik före leverans och de sista finjusteringarna sker på plats, vid monteringen.

Modeller för varje önskemål

Bellevue Solskydd kan leverera exakt den markis du önskar: fönstermarkiser, terrassmarkiser eller korgmarkiser i ett otal olika färger och mönster. Vill du ha markiser med sol- och vindsensor eller skaksensor så har vi det också. Oavsett vilken modell av markis du väljer kan du få din logotype eller annan text tryckt på den.

 

Markiser – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade markiser?
Markiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Boka gratis hembesök!
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring markiser och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av markiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda markiserna efter dina önskemål.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Liknande produkter

Terrassmarkis Classic
Terrassmarkis

Perfekt för villaterrasser, balkonger och uteserveringar.

Fönstermarkis
Fönstermarkis

Välj fallarmsmarkis, med eller utan skyddskassett.

Korgmarkis
Korgmarkis

Effektivt värme- och solskydd som även är en utmärkt reklamplats.