Produkt

Parasoller

Bellevue Solskydd har parasoller för alla behov: uteserveringar, hotell, barer, trädgårdar, terrasser och uteplatser. Vi arbetar med de främsta och mest kvalitetssäkra tillverkarna för att kunna erbjuda stormsäkra, hållbara och eleganta parasoll som matchar ditt varumärke.

Individuell tillverkning för företag och privat

Välj parasoll utifrån vindtålighet, enkelhet att fälla upp och ner, storlek, form, vävkvalitet och färg. Bellevue Solskydd kan leverera det du önskar! Förutom ett standardsortiment som täcker det flesta behov kan vi erbjuda speciallösningar, som möjlighet att koppla ihop parasollen till en större yta eller utrusta dem med belysning, värmare, högtalare och/eller TV-skärm.

Parasoller i många storlekar och färger

Vill du ha parasoll som täcker stora ytor men som ändå är stormsäkra, välj Bellevue Solskydds premiumparasoll! De levereras i storlekar från 2 x 2 meter upp till 12 x 12 meter. Du kan också välja mellan flera olika former. Dessutom kan du få parasoll i den färg du önskar för att matcha exteriören eller för att stärka sitt varumärke. Vi garanterar att vi alltid har det parasoll du behöver.

Klassiska parasoll i stort urval

Bellevue Solskydds bästsäljare är ett klassiskt parasoll som finns i stort urval av storlekar och färger. Välj mellan kvadratisk, rektangulär och rund form. Du får ett elegant, starkt, hållbart parasoll som är lätt att hantera och som passar lika bra för kommersiellt och privat användning.

Stora parasoll kan kopplas samman

Vårt TLX-parasoll är designat för att ge skugga över stora ytor, upp till 78 kvm. Både runda och rektangulära parasoll kan kopplas samman med ”stuprör” för att ge skydd i alla väder. Materialet är mycket robust men lätt att manövrera. De här parasollerna passar utmärkt till både kommersiella och offentliga utemiljöer.

Vindstarka parasoll klarar tuff blåst

TS/TSX/TX-parasoll har oöverträffad styrka och är därför Bellevue Solskydds rekommendation för dig som behöver solskydd för särskilt utsatta områden. Parasollet passar perfekt på strandterrasser, strandrestauranger och liknande platser.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Kostnadsfritt hembesök

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

För dig som bor i Nyköping med omnejd.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering.

Nyköping

Östra Längdgatan 5
5611 35 Nyköping
Sverige

Tel: 0155-500 73
info.ost@bellevuesolskydd.se

Vanliga frågor – Parasoller

Kan man få måttanpassade parasoller?
Parasollerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring våra parasoller och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av parasollerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda parasollerna efter dina önskemål.