Produkt

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser stoppar solstrålningen

Bellevue Solskydds måttillverkade fönstermarkiser är av modellen fallarmsmarkis. Den stoppar upp till 80% av solstrålarna redan innan de når fönsterrutan. Därför passar fönstermarkisen dig som vill ha en behaglig inomhusmiljö, även den soligaste dag.

Fönstermarkiser för alla

Bellevue Solskydd levererar och monterar markiser för alla fönster, från det lilla fönstret i hemmiljö till seriekopplade installationer för industri- eller kontorskomplex. Du väljer själv om du vill ha skyddande kassett eller utan.

Motordriven fönstermarkis eller bandreglage

Valet är helt och hållet ditt: antingen väljer du motoriserade fönstermarkiser eller att själv hissa och hala markiserna med band. Oavsett ditt val får ett pålitligt system som håller och som gör markisen lätt att manövrera.

Designa din markis själv

Bellevue Solskydd ger dig möjligheten att själv designa dina markiser – och få dem exakt som du önskar. När det gäller markisens väv kan du välja mellan många olika mönster och ännu fler färger. Sedan tillverkar vi markiserna och monterar dem på dina fönster. Förutom effektivt solskydd får du ett vackrare och mer personligt hus.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Terrassmarkiser

Kan man få måttanpassade fönstermarkiser?
Fönstermarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring fönstermarkiser och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av fönstermarkiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda fönstermarkiserna efter dina önskemål.

Design & kvalité

Vi vill att varje fönstermarkis ska smälta in vacker med ditt hem och dess stil. Våra markiser finns i en rad olika stilar och färger. Vilket möjliggör en skräddarsydd anpassning som speglar ditt hems karaktär. Varfje markis konkstrueras i en kombination av gediget hantverk och modern estetik, vilket säkerställer en produkt som håller sig både hel och snygg över tid.

Med lång erfarenhet av solskydd har vi ständigt arbetat med att följa de senaste trenderna. Vi strävar efter att tillhandahåller produkter som representerar kvalitet och flexibilitet. På Bellevue Solskydd erbjuder vi innovativa funktion som motordrivning och vädersensorer, vilket levererar en sömlös och god användarupplevelse.

Enkel installation för dina fönstermarkiser

Vi på Bellevue Solskydd förstår vikten av en smidig installation. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. När du köper fönstermarkiser får du även en förstklassig service från början till slut.

Med våra kompetenta montörer som hanterar hela processen, kan du vara trygg med att arbetet utförs med hög standard.

Upptäck liknande produkter för

Utomhusklimat

Parasoller

Zip-Screen monterat på hus

Zip-Screen