Lamellgardiner Malmö

Lamellgardiner som solskydd och rumsavdelare

Lamellgardiner har flera funktioner och dessutom ett vackert inslag i rummet. Med lamellgardiner från Bellevue Solskydd kan du både reglera ljusinsläppet i rummet och stänga intensiv solstrålning ute. Lamellgardiner fungerar också som rumsavskiljare och som elegant skydd mot insyn.

Solskyddande lamellgardiner med montering

Lamellgardiner är lätta att reglera så att lamellerna står i den vinkel du vill ha dem för att ge lagom mycket ljus in i rummet. Lamellgardiner passar särskilt bra när du har stora glasytor i huset men också i uterum. Om du bor i södra Skåne kan du välja att få lamellgardinerna monterade så att de hänger perfekt direkt.

Lamellgardiner som rumsavskiljare

När du vill dela av ett rum men ändå ha flexibiliteten att kunna öppna upp det är Bellevue Solskydds lamellgardiner en utmärkt lösning. Då kan du dessutom välja att ha lamellgardinerna vinklade så att du får ljus i rummets alla delar. Stängda ger lamellgardinerna intrycket av en vägg, öppna fungerar de som en mjuk avdelare i rummet.

Färg och struktur skapar atmosfär

Du kan få dina lamellgardiner i praktiskt taget den nyans och med den struktur du önskar. Bellevue Solskydd erbjuder ett hundratal olika vävar; du hittar garanterat den väv som passar din smak och övrig inredning.

Välj mått och teknik

När du beställer dina lamellgardiner från Bellevue Solskydd kan du välja mellan två olika mått på vävlamellerna: 89 mm eller 127 mm. Höjden är i princip obegränsad och måttanpassas efter dina önskemål. Lamellgardinerna fungerar för både vertikala och snedställda fönster. Du kan också välja öppning i sidan eller mitt i gardinen. Och föredrar du att reglera gardinerna med motor så är det inget problem för oss.

 

 

Lamellgardiner – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade lamellgardiner?
Lamellgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring lamellgardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av lamellgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda lamellgardinerna efter dina önskemål.

 

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar