Produkt

Lamellgardiner

Lamellgardiner har flera funktioner och dessutom ett vackert inslag i rummet. Med lamellgardiner från Bellevue Solskydd kan du både reglera ljusinsläppet i rummet och stänga intensiv solstrålning ute. Lamellgardiner fungerar också som rumsavskiljare och som elegant skydd mot insyn.

Solskyddande lamellgardiner med montering

Lamellgardiner är lätta att reglera så att lamellerna står i den vinkel du vill ha dem för att ge lagom mycket ljus in i rummet. Lamellgardiner passar särskilt bra när du har stora glasytor i huset men också i uterum. Om du bor i södra Skåne kan du välja att få lamellgardinerna monterade så att de hänger perfekt direkt.

Lamellgardiner som rumsavskiljare

När du vill dela av ett rum men ändå ha flexibiliteten att kunna öppna upp det är Bellevue Solskydds lamellgardiner en utmärkt lösning. Då kan du dessutom välja att ha lamellgardinerna vinklade så att du får ljus i rummets alla delar. Stängda ger lamellgardinerna intrycket av en vägg, öppna fungerar de som en mjuk avdelare i rummet.

Färg och struktur skapar atmosfär

Du kan få dina lamellgardiner i praktiskt taget den nyans och med den struktur du önskar. Bellevue Solskydd erbjuder ett hundratal olika vävar; du hittar garanterat den väv som passar din smak och övrig inredning.

Välj mått och teknik

När du beställer dina lamellgardiner från Bellevue Solskydd kan du välja mellan två olika mått på vävlamellerna: 89 mm eller 127 mm. Höjden är i princip obegränsad och måttanpassas efter dina önskemål. Lamellgardinerna fungerar för både vertikala och snedställda fönster. Du kan också välja öppning i sidan eller mitt i gardinen. Och föredrar du att reglera gardinerna med motor så är det inget problem för oss.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Lamellgardiner

Kan man få måttanpassade lamellgardiner?
Lamellgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring lamellgardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av lamellgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda lamellgardinerna efter dina önskemål.

Lamellgardiner – ett stilfullt val

Lamellgardiner är mer än bara ett solskydd – de är ett uttryck för stil och funktionalitet som gör sig mer än väl i många hem.

De vertikala lamellerna skapar en sofistikerad atmosfär, vilket ger rummet en känsla av höjd och rymd. Med en mångfald av färger och material att välja mellan, samt lång erfarenhet inom solskydd, hjälper vi på Bellevue Solskydd dig att hitta lamellgardiner som kan anpassas för att komplettera alla inredningsstilar och behov.

Gardiner som uppfyller flera olika funktioner

Lamellgardinernas design erbjuder en oslagbar kombination av ljusreglering och insynsskydd. De är särskilt effektiva för stora fönster och skjutdörrar, där de elegant balanserar ljusfiltrering, mörkläggande effekt och utsikt.

Genom att enkelt justera lamellernas vinkel, kan du skapa den perfekta balansen mellan ljus och skugga i ditt utrymme, samtidigt som du behåller en känsla av avskildhet.

Skräddarsydda lösningar för ditt behov

Varje utrymme är unikt, och med lamellgardiner från Bellevue Solskydd kan vi skräddarsy ditt val för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du föredrar en klassisk vit, en djärv svart, eller något däremellan, finns det alternativ som passar din smak.

Dessutom erbjuder vi stor flexibilitet när det kommer till att anpassa höjden och storleken på din lamellgardin. Tillsammans med dig säkerställer vi att de kompletterar ditt utrymmet med precision och i snygg stil. Vi guidar dig genom de olika alternativen för att presentera en lösning som uppfyller dina behov och önskemål, och detta till ett konkurrenskraftigt pris.

Vad kostar lamellgardiner?

På Bellevue Solskydd har vi inte ett fast pris för våra lamellgardiner. Eftersom vi erbjuder skräddarsydda lösningar där nästan varje köp är unikt, bestäms priset utifrån flertalet olika faktorer, såsom storlek, material och om du vill ha gardinerna motordrivna eller manuella.

För att ge dig de mest exakta prisuppgifterna rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt.

Lamellgardiner med kvalitet i fokus

På Bellevue Solskydd är vi stolta över att erbjuda lamellgardiner som är konstruerade med en robushet och finess, som garanterar en lång livslängd och en snygg design som förhöjer varje rum. Vår lamellgardin är tillverkad med material av högsta kvalitet vilet bidrar till en produkt du kommer att uppskatta och njuta av i många år framöver.

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner