Information

Unika funktioner

Persienner med patenterade detaljer

Bellevue Solskydds Bäst i Test-persienn är något av det ultimata solskyddet. Den är tidlös, diskret och lätt att reglera för önskat ljusinsläpp; därför är persienner marknadens mest populära solskydd. Men, och det är viktigt att veta, att kvaliteten är det som avgör om du blir nöjd med din persienn eller ej. När du väljer en måttanpassad persienn från Bellevue Solskydd för du högsta kvalitet på varje enskild detalj.

Funktion och design i ett

Bellevue Solskydd ger dig flera olika modeller av persienner att välja mellan. Gemensamt för dem alla är att de kombinerar komfort med design. Och att de är lätta att reglera; med ett enkelt grepp kan du vända på persiennen. Dessutom är de konstruerade för att det ska vara lätt att göra rent persiennen är lätt att rengöra och att lamellerna är placerade i en sidoskena så att persiennen inte faller ur sitt läge då fönstret vrids.

Gratis hembesök för bästa val

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en av våra solskyddsexperter hem till dig. Då får du hjälp att välja den persienn som bäst passar dina behov men också dina fönster och hemmiljö – och din smak. Bellevue Solskydd gör hembesök i hela Öresundsregionen och du förbinder dig inte till köp.