Produkt

Plisségardiner

Plisségardinen är ett elegant solskydd

Plisségardiner från Bellevue Solskydd är det självklara valet när du vill ha ett estetiskt tilltalande och funktionellt solskydd. Dessutom är plisségardinen flexibel; du kan växla mellan att låta den avskärma ljuset från botten, toppen eller över hela fönstret.

Skydd mot ljus och insyn

Bellevue Solskydd måttanpassar dina plisségardiner så att de sitter perfekt, oavsett om du vill ha dem fästade i väggen, fönsterramen eller i taket. Plisségardinen kan vara ett alternativ till persienner när du vill ha ett mjukare intryck och möjlighet att välja läge för ljus- eller insynsavskärmningen.

Hållbar och smart funktion

Plisségardinen hissas och regleras med en kraftig draglina. En smart mekanism låser gardinen i det läge du vill ha den. Bellevue Solskydd kvalitetssäkrar din plisségardin i egna lokaler före leverans – och montering, om du väljer den tjänsten.

Välj färg och material

Bellevue Solskydd erbjuder dig en mängd olika kvaliteter på väv och i många färger och nyanser. Därför kan alltid få plisségardiner har helt matchar miljö och övrig inredning.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Plisségardiner

Kan man få måttanpassade plisségardiner?
Plisségardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring plisségardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av plisségardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda​ plisségardinerna efter dina önskemål.

Plisségardin – är det rätt gardin för ditt hem?

Att välja rätt typ av gardin till sina fönster kan vara en utmaning. Det finns många faktorer som spelar in så som funktion, pris och design.

Ska du välja plisségardiner, rullgardiner eller draperier? Valet är inte alltid lätt. Men som experter inom solskydd sedan början av 80-talet är vi dedikerade till att hjälpa dig göra bästa valet för dina fönster.

Elegans och funktion i kombination

Plisségardin är ett elegant och praktiskt val som passar i de flesta hem. Gardinen uppskattas av många då den kan fungera som ett insynsskydd för fönstret utan att ge en mörkläggande effekt över rummet som många andra gardiner. En perfekt balans mellan ljusreglering och privatliv.

Önskar du konsultation eller prisuppgifter kring en installation, rekommenderar vi att du kontaktar oss för mer information.

Att tänka på inför köp av plisségardiner

På Bellevue Solskydd strävar vi efter att göra din köpupplevelse så enkel och smidig som möjligt. Vi lyssnar till din behov och önskemål, för att sedan presentera en lösning som uppfyller detta, till ett konkurrenskraftigt pris.

Ljusinsläpp och design

När du väljer plisségardin är det viktigt att titta på både estetik och funktion för att hittaen perfekt balans för ditt hem.

Materialval och tjocklek spelar en stor roll i hur mycket ljusinsläpp gardinen ger. Du kan välja ett mjukt tyg som tillåter naturligt ljus att filtrera igenom, vilket skapar en ljus och luftigt känsla. Medan andra tyger erbjuder en mörkläggande effekt, vilket lämpar sig perfekt för exempelvis ett sovrum.

Genom att tänka på dessa delar när du väljer bland olika plisségardiner, säkerställer du en lösning som inte bara uppfyller praktiska behov, utan också harmonin och det estetiska uttrycket i ditt hem.

Funktionalitet

Plisségardiner erbjuder en bred flexibilitet, de ger dig bland annat möjligheten till flera olika öppningsmöjligheter. Detta gör det möjligt att justera ljusinsläpp och insyn efter dina önskemål och ger dig full kontroll över ditt utrymme. Med plisségardiner från Bellevue Solskydd kan man även bestämma om detta ska styras med hjälp av en motor eller om du vill justera gardinerna manuellt.

Installation

På Bellevue Solskydd vill vi alltid erbjuda en så bekymmersfri upplevelse som möjligt. När du köper gardiner av oss, erbjuder inte vi bara produkt av högsta kvalitet, utan också en fullständig service med leverans och installation. Med en stolthet i båda produkt och installation erbjuder vi dig som kund 3 års garanti. Det ger dig som kund en extra trygghet och försäkran om att dina gardiner kommer fungera felfritt över tid.

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner