Zip-screen Malmö

Zip-screen mot värme och insyn

Zip-Screen vertikalmarkis är den optimala lösningen för takfönster, glastak och terrasser. Zip-screen från Bellevue Solskydd håller inomhustemperaturen nere och skyddar mot direkt solljus, samtidigt som du kan se ut genom väven.

Måttanpassad för varje fönster

Udda mått, nya eller gamla fönster, tak eller vägg; Zip-screen fungerar överallt där du vill skydda mot direkt solljus och värme. Bellevue Solskydd arbetar med ett pålitligt system där markisen ligger skyddad i en kassett när den inte används. Varje markis anpassas helt efter fönstrets mått så att den ligger perfekt i förhållande till fönstrets yta.

Vindtålig och stark

Zip-screen är stark och tålig – den klarar vindar upp till 25m/s. Därför är utsatta lägen inget problem. Väven är dessutom mycket stark och påverkas ytterst lite även om den används under hela året.

Många valmöjligheter

Zip-screen manövreras med motor men du väljer själv mellan strömbrytare eller fjärrkontroll. Du kan också välja till vindautomatik och/eller regnsensor. Vävarna finns i många färger och texturer men har alla den egenskapen att de är transparenta så att du kan de ut, trots att de ger visst skydd mot insyn.

 

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar