Produkt

Zip-screen 

Zip-screen mot värme och insyn

Zip-Screen vertikalmarkis är den optimala lösningen för takfönster, glastak och terrasser. Zip-screen från Bellevue Solskydd håller inomhustemperaturen nere och skyddar mot direkt solljus, samtidigt som du kan se ut genom väven.

Måttanpassad för varje fönster

Udda mått, nya eller gamla fönster, tak eller vägg; Zip-screen fungerar överallt där du vill skydda mot direkt solljus och värme. Bellevue Solskydd arbetar med ett pålitligt system där markisen ligger skyddad i en kassett när den inte används. Varje markis anpassas helt efter fönstrets mått så att den ligger perfekt i förhållande till fönstrets yta.

Vindtålig och stark

Zip-screen är stark och tålig – den klarar vindar upp till 25m/s. Därför är utsatta lägen inget problem. Väven är dessutom mycket stark och påverkas ytterst lite även om den används under hela året.

Många valmöjligheter

Zip-screen manövreras med motor men du väljer själv mellan strömbrytare eller fjärrkontroll. Du kan också välja till vindautomatik och/eller regnsensor. Vävarna finns i många färger och texturer men har alla den egenskapen att de är transparenta så att du kan de ut, trots att de ger visst skydd mot insyn.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Zip-Screen

Kan man få måttanpassade Zip-screen?
Zip-screen måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring Zip-screen och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av Zip-screen?
Vi levererar och monterar måttbeställda Zip-screen efter dina önskemål.

Unika anpassningar för ditt hem

På Bellevue Solskydd vet vi att varje bostad bär sin egen unika karaktär. Det är därför vi erbjuder anpassningsbara lösningar som speglar ditt hems arkitektur och design. Utforska en värld av mångsidiga valmöjligheter för att skapa en markis som resonans med din individuella estetik och preferenser.

Material av premiumkvalitet för bestående prestanda

Med Bellevue Solskydd väljer du mer än bara en zip-scrreen – du investerar i en kvalitetsprodukt som är konstruerad för att hålla många år framöver. Med en lång bakgrund inom solskyddsbranschen, finns vi till hands för bestå med expertis. Vi hjälper dig från början till slut, från val av zip-screen till färdig installation.

Upptäck liknande produkter för

Utomhusklimat

Parasoller

fönstermarkis

Fönstermarkiser