Produkt

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser, monterade och säkra

Med terrassmarkiser från Bellevue Solskydd i Malmö får du mer glädje av din terrass och längre utesäsong. Markisen – som du själv kan designa – skyddar mot solsken och hetta. Du gör din terrass till ett uterum men har ändå öppenheten kvar.

Markiser med gedigen konstruktion för nordiskt klimat

Våra vackra terrassmarkiser har kraftiga vikarmar med dynamiska band som löper över knähöjd och axelled för högsta styrka och hållbarhet. Markisen har också rejäla fjädrar som ger optimal dukspänning, även när det blåser.

Välj takprofilering eller kasett

För att ytterligare skydda din markis mot regn och smuts erbjuder vi möjligheten att välja takprofilering eller en kassett. Visserligen håller sig din terrassmarkis ren och fräsch länge men det här är två lösningar som ger den extra skydd.

Välj din terassmarkis i vårt showroom

Besök oss vid infarten till Malmö och se alla de möjligheter vi erbjuder när det gäller markiser. Välj mellan många olika färger och om du vill ha en enfärgad eller mönstrad markis.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Kostnadsfritt hembesök

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

För dig som bor i Skåne med omnejd.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering.

Du kan även ringa oss på: +46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Vanliga frågor – Terrassmarkiser

Kan man få måttanpassade terrassmarkiser?
Terrassmarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring terrassmarkiser och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av terrassmarkiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda terrassmarkiserna efter dina önskemål.

Terassmarkisker – för en bättre utomhusmiljö

Bellevue Solskydd erbjuder terassmarkiser av högsta kvalitet, med innovativa funktioner och detaljer som passar just dina unika behov.

Med markisen får du inte bara ett skydd mot solens strålar, utan också en förlängning av ditt boendeutrymme, där du kan njuta av friska och ljuva brisar med komfort.

Skräddarsydda lösningar för varje hem

Vi förstår att varje hem är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som kompletterar din bostads estetik och design. Du har friheten att personifiera din markis med ett brett utbud av olika val som speglar din personliga smak och stil.

Högkvalitativa material för långvarig prestanda

När du väljer Bellevue Solskydd, investerar du i en produkt som är byggd för att hålla. Våra markiser är tillverkade av material av högsta kvalitet, som garanterar en lång livslängd och gediget motstånd mot väder och vind. Du kan vara säker på att din markis inte bara kommer att vara vacker att se på, utan även hållbar och pålitlig över tid.

Personlig service hela vägen

Vi är här för att stödja dig genom varje steg i din resa, från urval till installation och bortom. Med lång erfarenhet av solskydd står vi till ditt förfogande för att erbjuda rådgivning, svara på dina frågor och erbjuda personlig service hela vägen. På Bellevue Solskydd vill vi erbjuda en service som är lika enastående som våra produkter. Så tveka inte på att kontakta oss redan idag!

Upptäck liknande produkter för

Utomhusklimat

Parasoller

fönstermarkis

Fönstermarkiser