Terrassmarkiser Malmö

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser, monterade och säkra

Med terrassmarkiser från Bellevue Solskydd får du mer glädje av din terrass och längre utesäsong. Markisen – som du själv kan designa – skyddar mot solsken och hetta. Du gör din terrass till ett uterum men har ändå öppenheten kvar.

Gedigen konstruktion för nordiskt klimat

Våra vackra terrassmarkiser har kraftiga vikarmar med dynamiska band som löper över knähöjd och axelled för högsta styrka och hållbarhet. Markisen har också rejäla fjädrar som ger optimal dukspänning, även när det blåser.

Välj takprofilering eller kassett

För att ytterligare skydda din markis mot regn och smuts erbjuder Bellevue Solskydd möjligheten att välja takprofilering eller en kassett. Visserligen håller sig din terrassmarkis ren och fräsch länge men det här är två lösningar som ger den extra skydd.

Välj din markis i vårt showroom

Besök oss vid infarten till Malmö och se alla de möjligheter vi erbjuder när det gäller markiser. Välj mellan många olika färger och om du vill ha en enfärgad eller mönstrad markis.

 

 

Terrassmarkiser – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade terrassmarkiser?
Terrassmarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring terrassmarkiser och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av terrassmarkiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda terrassmarkiserna efter dina önskemål.

 

Boka in ett
kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Liknande produkter

Fönstermarkis
Fönstermarkis

Välj fallarmsmarkis, med eller utan skyddskassett.

Korgmarkis
Korgmarkis

Effektivt värme- och solskydd som även är en utmärkt reklamplats.