Insektsskydd för fönster och dörrar

Insektsskydd för fönster och dörrar

Flugor och andra insekter kan vara ett gissel under vår, sommar och höst. Inte nog med att de irriterar människor och djur, insekterna smutsar också ner möbler, golv och fönster. Med Bellevue Solskydds insektsskydd slipper du både oönskade småkryp och smuts.

Effektivt och estetiskt

Bellevue Solskydd erbjuder så många olika typer av insektsskydd att vi kan lova dig en lösning som du blir nöjd med. Våra experter kan ge råd om det som bäst passar dina fönster och dörrar. Insektsskydden måttanpassas så att blir effektiva samtidigt som de är estetiskt tilltalande.

Anpassat efter dina behov

Visst vill du ha ett insektsskydd som tillåter att du har fönstret öppet? Om du så önskar kan Bellevue Solskydd montera ditt insektsskydd så att sommarens dofter och ljumma bris får tillträde medan insekter och ovälkomna kryp stoppas effektivt. Vi arbetar med tålig men transparent glasfiberväv med sidskenor som håller skyddet säkert på plats. Vill du ha en annan lösning kan hjälpa dig med det också.

 

 

Insektsskydd dörrar / fönster – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade insektsskydd?
Insektsskydden måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring insektsskydd för fönster / dörrar och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av insektsskydden?
Vi levererar och monterar de måttbeställda insektsskydden efter dina önskemål.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar