Produkt

Panelgardiner

Panelgardiner – ett mångsidigt solskydd

Panelgardiner är mångsidiga solskydd, användbara som tygdörrar, rumsavdelare och för fönster. Våra skenor, från två till fem spår, kan kombineras för att passa dina behov. Enkla att ta av för rengöring eller byte.

Välj mellan olika styrningsalternativ, inklusive motorer. Vi erbjuder ett brett urval tyger för anpassning efter din design, med solskyddsegenskaper från skira till mörkläggande.

Panelgardiner med fokus på kvalitet

På Bellevue Solskydd är vi stolta över att erbjuda panelgardiner som är designade med en känsla av modern elegans och hållbarhet, vilket garanterar en lång livslängd och en design som förhöjer varje rum.

Våra panelgardiner är tillverkade med material av högsta kvalitet och går att få både enfärgade och i olika färger, vilket bidrar till en produkt du kommer att uppskatta och njuta av i många år framöver.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Panelgardiner

Kan man få måttanpassade panelgardiner?
Panelgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök

Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring panelgardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett kosnadsfritt hembesök!

Ingår montering av panelgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda panelgardinerna efter dina önskemål.

Panelgardiner – ett modern och flexibelt val

Panelgardiner är ett solskydd som inför en känsla av modern elegans och adaptiv flexibilitet. Gardinens panellängder skapar en harmonisk atmosfär med en elegant design. Panelgardiner är en utmärkt lösning för att balansera ljus och privatliv i ditt hem, men också ett kraftfullt verktyg för att förbättra ett rums helhetsintryck.

Välj panelgardiner för att införa en känsla av modern elegans och praktisk design i ditt hem, och upplev hur de förbättrar och kompletterar din inredning.

Gardiner som kombinerar mångsidighet och stil

Panelgardinens design tillåter en mängd med valmöjligheter. Olika material, färg och mönster, vilket ger dig en möjlighet att snyggt anpassa dem perfekt efter ditt rum och din personliga stil.

Genom att enkelt skjuta panelerna åt sidan, kan du kontrollera ljusinsläppet och skapa den perfekta atmosfären i ditt utrymme, samtidigt som du behåller en känsla av modern estetik.

Panelgardiner skräddarsydda för ditt hem

Varje kund är unik, och med panelgardiner från Bellevue Solskydd kan vi anpassa ditt val för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du föredrar en neutral ton, en djärv färg, eller en mix av olika färger, finns det flera alternativ som passar din stil.

Bellevue Solskydd erbjuder också stor flexibilitet när det gäller att anpassa bredden och längden på dina panelgardiner. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att de kompletterar ditt utrymme med precision och modern elegans. Vi guidar dig genom de olika alternativen för att presentera en lösning som uppfyller dina behov och önskemål, till ett konkurrenskraftigt pris.

Vill du även ha hjälp med montering så är detta möjligt för dig som bor i Skåne. Vi monterar dina nya gardiner så de passar ditt rum perfekt och kan felfritt användas för många år framöver.

Vad kostar panelgardiner?

Vi tror på att erbjuda personliga och skräddarsydda lösnignar för varje kund. Därför har vi inget fast pris och priset baseras istället på de individuella val du gör för att skapa en gardin som perfekt matchar dina behov och din stil.

Priset påverkas av saker som material, storlek på gardinerna och om du väljer ett motordrivet eller manuellt alternativ. För att få ett så korrekt pris som möjligt rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt för att diskutera dina specifika behov och önskemål.

 

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner