Panelgardiner Malmö

Panelgardiner

Panelgardinen är ett solskydd som kan användas på många olika sätt. Den kan fungera som tygdörr för att täcka garderober eller hyllor och panelgardinen. Produkten kan också fungera som rumsdelare. Det vanligast är dock att panelgardinen används i fönster, genom att dagen förändrar ljusinsläppet, och därmed behovet, kan man efter tycke och smak mycket enkelt flytta en eller flera paneler som passar just ert behov gällande ljusinsläppet.

Panelskenan finns alltifrån två- till femspåriga skenor och går att kombinera så att fler än fem spår erhålls. Allt för att passa till det antal panelgardiner ni önskar. Panelgardinen erbjuder en enkelhet i skötsel, anpassning och utbyte. De går lätt att ta av för rengöring eller byte.

Vi erbjuder flera olika alternativ gällande styrning av panelgardinen. För att flytta panelerna drar man antingen för hand individuellt eller i grupp, med eller utan dragstav eller varför inte med lindrag. Det går även att välja till motordrift för en komfortabel funktionalitet.

Vi tillhandahåller ett brett urval av tyger utav olika färg och struktur val efter egen design för panelgardinerna. Kvalitén på våra tyger erbjuder goda solskyddsegenskaper; skira, täckande eller mörkläggande till funktion.

 

 

Panelgardiner – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade panelgardiner?
Panelgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring panelgardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av panelgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda panelgardinerna efter dina önskemål.

Boka in ett kostnadsfritt besök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 24 timmar.