Tjänster

Konsultation - Rådgivning

Vi tillhandahåller kostnadsfria besök i Malmö med omnejd för genomgång, rådgivning och anbudsgivning utan förbehåll för köp. Vi erbjuder dessutom en timmes kostnadsfri rådgivning kring ert projekt i vår utställning på Krusegatan 52 med en av våra solskyddspecialister. Genom att tillsammans diskutera projektets mål och förutsättningar kommer vi fram till en lösning som är anpassad för just er. Anmäl ditt intresse till oss så kontaktar vi dig för konsultation.

Professionell Installation

Installation av solskydden utförs av egna utbildade installatörer enligt branschstandard. Installatörerna säkerställer att alla solskydd monteras korrekt, vilket är viktig för både funktionalitet och livslängd.

Service - Vävbyten

Ibland händer det att solskydden efter några års tjänst behöver ses över. Vi erbjuder därför även service på era äldre solskydd, både på egna och andras varumärken. Service kan exempelvis bestå av byta ut linor på persienner, utbyte av en markisväv eller kanske önskar ni att barnsäkra era solskydd, Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för era solskydd.

Byggtjänster

I takt med den ökande efterfrågan på våra solskyddsprodukter så kan numera Bellevue Solskydd AB erbjuda bygg- och snickeritjänster i samband med montage av era nya solskydd. Monteringsgruppen kan exempelvis bygga er ett nytt uterum eller hjälpa till med om- och tillbyggnad av en altan. Vänligen kontakta oss för en offert.

Vi skräddarsyr inte bara era solskydd, våra kunder kan numera även måttbeställa olika typer av byggnationer såsom inbyggda spotlights, infravärme, specialsnickerier eller varför inte om ett specialdesignat utekök helt enligt era drömmar? Bellevue Solskydd förverkligar inte bara era solskyddsdrömmar, nu ser vi även till att bygga dem till Er.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar