Rullgardiner Malmö

Måttanpassade rullgardiner med möjlig montering

Det är en enorm kvalitetsskillnad mellan olika rullgardiner. När du beställer måttanpassade rullgardiner från Bellevue Solskydd får du bästa möjliga kvalitet, både på material och funktion – och rullgardiner som håller och håller sig snygga längre. Som tillval kan du som bor i södra Skåne få dina rullgardiner monterade så som du vill ha dem – och så att de tål att du rullar dem upp och ner oändligt många gånger.

Hantverksmässig tillverkning

Bellevue Solskydd skräddarsyr dina rullgardiner, i exakt de mått du önskar. Vi har en mängd olika färger, mönster och material för dig att välja mellan så att dina rullgardiner blir de dekorativa inredningsdetaljer du tänkt dig. Därför kan du få rullgardiner som fungerar som ett närmast transparent ljusfilter, neutrala solskydd som skyddar dina gardiner, personliga rumsaccenter eller mörkläggningsgardiner i flera olika färger – även ljusa.

System med hållbarhet

Rullgardinerna från Bellevue Solskydd kan monteras som du önskar: på väggen, i fönsterkarmen eller i taket. Du väljer själv om du vill reglera dem med kulkedja, fjädermekanism eller inbyggd motor. Hur du än väljer är rullgardinerna försedda med Bellevue Solskydds unika system som gör upp- och nerrullningen stabil och tålig.

 

 

Rullgardiner – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade rullgardiner?
Rullgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring våra rullgardiner och hur de hade passat ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av rullgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda ​rullgardinerna efter dina önskemål.

 

Boka in ett gratis besök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Liknande produkter

träpersienner
Träpersienner

Harmonisk inredningsdetalj i valfritt träslag.

Plisségardiner
Plisségardiner

Flexibelt och funktionellt solskydd i valfri färg.

Persienner
Persienner

Måttanpassat klassiskt solskydd i valfri färg