Produkt

Rullgardiner

Måttanpassade rullgardiner med möjlig montering

Det är en enorm kvalitetsskillnad mellan olika rullgardiner. När du beställer måttanpassad rullgardin från Bellevue Solskydd får du bästa möjliga kvalitet, både på material och funktion – och rullgardiner som håller sig snygga längre.

Som tillval kan du som bor i Skåne få dina rullgardiner monterade så som du vill ha dem – så att de passar perfekt och tål att du rullar dem upp och ner oändligt många gånger.

Hantverksmässig tillverkning

Bellevue Solskydd måttanpassar dina rullgardiner, i exakt de mått du önskar. Vi har en mängd olika färger, mönster och material för dig att välja mellan så att dina rullgardiner blir de dekorativa inredningsdetaljer du tänkt dig.

Därför kan du få rullgardiner som fungerar som ett närmast transparent ljusfilter, neutrala solskydd som skyddar dina gardiner, personliga rumsaccenter eller mörkläggande rullgardiner i flera olika färger – vit, grå, svart och många fler.

System med hållbarhet

Rullgardinerna från Bellevue Solskydd kan monteras som du önskar: på väggen, i fönsterkarmen eller i taket. Du väljer själv om du vill reglera dem med kulkedja, fjädermekanism eller inbyggd motor. Hur du än väljer är rullgardinerna försedda med Bellevue Solskydds unika system som gör upp- och nerrullningen stabil och tålig.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Rullgardiner

Kan man få måttanpassade rullgardiner?
Rullgardinerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring våra rullgardiner och hur de hade passat ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett kosnadsfritt hembesök!

Ingår montering av rullgardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda ​rullgardinerna efter dina önskemål.

Varför du bör överväga rullgardiner

Rullgardiner, en favorit sedan länge bland husägare, för oss på Bellevue Solskydd är det inte svårt att förstå varför.

Dessa eleganta och funktionella solskydd passar en stor bredd av fönster och erbjuder en rad fördelar som förbättrar de flesta utrymmen med ett fönster.

Upplev elegans och funktionalitet

Med rullgardiner erbjuds du en sömlös och modern design. Våra gardiner går att välja i en rad olika färger och mått, anpassade för att uppfylla dina behov. Denna bredd gör det enkelt för dig att hitta en design som passar ditt utrymme och förhöjer känslan i rummet.

Rullgardiner erbjuder även en minimalistisk design, perfekt för att balansera ljusinsläppet i dina utrymmen. Idealistiskt i ett sovrum där du vill kunna reglera ljusinsläppet, rulla ner dina mörkläggande rullgardiner och omslut rummet i en behaglig atmosfär, perfekt för en god natts sömn.

Under dagens ljusa timmar, rullar du enkelt upp gardinerna och öppnar upp rummet för naturligt ljus och en frisk atmosfär. Rullgardinens diskreta design gör att de smälter in sömlöst i rummets övriga design och ger en öppenhet runt fönstren.

Rullgardiner med modern teknologi

Med en stor flexibilitet när det kommer till mått och design kan en rullgardin skräddarsys för att passa alla typer av fönster. Men du erbjuds även en bred funktionalitet där modern teknologi har satt sin prägel senaste åren. Idag kan du beställa rullgardiner med motordrivning och smart hem-integration.

Dessa funktioner ger dig en ökad bekvämlighet, vilket ger dig möjligheten att enkelt justera dina gardiner med ett knapptryck eller röstkommando.

Ett smart och hållbart val

När man pratar om gardiner finns det många andra modeller att välja mellan utöver rullgardiner, såsom lamellgardiner, plisségardiner eller t.om persienner.

Att välja rullgardiner är ett smart, stilfullt och praktiskt val som förhöjer helhetsintrycket i varje hem eller kontor. De är en kombination av bred funktionalitet och enkelhet, vilket gör rullgardiner till ett självklart val för många svenska hem.

Söker du ett val som kombinerar smart design med praktiskt funktionalitet, låt rullgardinerna pryda dina fönster med tidlös elegans och modern känsla.

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner