Träpersienner Malmö Bellevue Solskydd

Träpersienner

Träpersienner skapar atmosfär

Träpersienner från Bellevue Solskydd ger fantastisk atmosfär till rummet. Du väljer träslag och vi måttanpassar träpersiennerna så att de blir en harmonisk inredningsdetalj som samtidigt reglerar ljuset på ett naturligt sätt.

Hållbar och certifierad träproduktion

Samtliga träpersienner från Bellevue Solskydd är FCS-certifierade. Certifieringen är godkänd av WWF och innebär att vi endast producerar träpersienner från hållbar träproduktion.

Teknik som fungerar

Träpersiennerna från Bellevue Solskydd regleras med stegband av hög kvalitet. Det gör att du kan reglera ljusinsläppet så som du önskar. Eftersom träpersiennerna tillverkas för dina fönster behöver du aldrig oroa dig över glipor, sneda persienner eller andra problem. Självklart monterar vi träpersiennerna som du vill ha dem: på vägg eller i fönsterramen.

Träpersienner i flera färger

Bellevue Solskydd erbjuder träpersienner i flera olika nyanser, från vitt och genom skalan av färgat trä, över ljust till mörkt. Du väljer själv harmonierande eller kontrasterande färg på stegbanden och snördroppen.

 

 

Träpersienner – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade träpersienner?
Träpersiennerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring träpersiennerna och hur de bäst hade passat ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av träpersiennerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda träpersiennerna efter dina önskemål.

 

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Se villkor för hembesök här…

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar

Liknande produkter

Persienner
Persienner

Måttanpassat klassiskt solskydd i valfri färg

Plisségardiner
Plisségardiner

Flexibelt och funktionellt solskydd i valfri färg.

rullgardiner
Rullgardiner

Måttanpassade rullgardiner i valfritt material och mönster.