Produkt

Träpersienner

Träpersienner skapar atmosfär

Träpersienner från Bellevue Solskydd ger fantastisk atmosfär till rummet. Du väljer träslag till dina persienner och vi måttanpassar träpersiennerna så att de blir en harmonisk inredningsdetalj som samtidigt reglerar ljuset på ett naturligt sätt.

Hållbar och certifierad träproduktion

Samtliga träpersienner från Bellevue Solskydd är FCS-certifierade. Certifieringen är godkänd av WWF och innebär att vi endast producerar träpersienner med trä från hållbar träproduktion.

TRÄPERSIENN MED TEKNIK SOM FUNGERAR

Träpersiennerna från Bellevue Solskydd regleras med stegband av hög kvalitet. Det gör att du kan reglera ljusinsläppet så som du önskar. Precis som med våra övriga persienner så måttanpassa våra träpersienner för dina fönster behöver du aldrig oroa dig över glipor, sneda persienner eller andra problem.

Självklart kommer vi och monterar träpersiennerna som du vill ha dem: välj mellan på vägg eller i fönsterramen.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Rullgardiner

Kan man få måttanpassade träpersienner?
Träpersiennerna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring träpersiennerna och hur de bäst hade passat ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett kosnadsfritt hembesök!

Ingår montering av träpersiennerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda träpersiennerna efter dina önskemål.

Träpersienn – Ett säkert & stilrent val

Att välja träpersienn från Bellevue Solskydd är att göra ett säkert och stilrent val för ditt hem eller kontor. Våra persienner är inte bara estetiskt tilltalande, utan också funktionella och med lameller av högsta kvalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för en varaktig och vacker inredningslösning.

Kontakta oss för konsultation och prisuppgifter

Vare sig det gäller plisségardiner, rullgardiner eller träpersienner, är vi på Bellevue Solskydd här för att hjälpa dig att välja den perfekta produkten som uppfyller dina behov och önskemål. Som etablerad aktör inom solskydd sedan början av 80-talet vet vi vad som krävs för att optimera din inomhusmiljö på bästa sätt.

Kontakta oss på Bellevue Solskydd för konsultation och prisuppgifter

Skräddarsydd design

Vi på Bellevue Solskydd förstår att varje hem är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som kompletterar varje rums individuella stil och behov. Vi lyssnar till dina behov och önskemål, för att sedan presentera en lösning som uppfyller detta till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi är med er hela vägen, från att välja färg till val av montering. Tillsammans tar vi fram en träpersienn som perfekt matchar ditt hem och inredning.

Träpersienner i flera färger

Bellevue Solskydd erbjuder träpersienner i flera olika färger, från vitt och genom skalan av färgat trä, över ljust till mörkt. Du väljer själv harmonierande eller kontrasterande färg på stegbanden och snördroppen.

Enkel sköts

Träpersienners design gör dem enkla att rengöra och underhålla. En regelbunden torkning med en torr eller lätt fuktad trasa håller dem ser fräscha och nya ut över tid. Detta gör dem till ett praktiskt och långvarigt val för olika typer av inomhusmiljöer.

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner