Produkt

Pergola

Pergola med elegant design

En pergola är ett uterum med flexibilitet. Eftersom en pergola har tak och sidor som du kan dra undan får ditt hus ett extra rum som helt kan anpassas efter väder, temperatur och vind.

Med en pergola från Bellevue Solskydd, väljer du inte bara en elegant design till trädgården, du förlänger även utesäsongen avsevärt. Låt din pergola skapa en plats med kombination av stil, funktionalitet och flexibilitet.

Pergolan är uterummet med möjligheter

Njut av pergolans behagliga skugga när solen är stark och het. När du ska bygga en pergola finns det flera olika modeller att välja mellan.

Väljer du att bygga en pergola med tak och väggar, så kan du dra undan dessa under ljumma kvällar och känna att du sitter utomhus, trots att skyddet finns där när du behöver det. Är vädret vresigt och svalt kan du ändå utnyttja din pergola genom att enkelt utrusta den med värmare.

Extrautrustning för utelivet

Bellevue Solskydd ger dig fler möjligheter att få den pergola du önskar – och som passar ditt hus. Du kan välja mellan olika vävar i tak och väggar men screenväv och glas är också alternativ. Vill du ha plats för ett integrerat belysningssystem, ljudsystem eller markis i din pergola så är det inga problem.

Vädersäker och vacker

Pergolan ska vara en prydnad för huset – det är den när du väljer pergola från oss. Konstruktionen är mycket stabil och tål alla väder, även starka vindar. Materialet är aluminium som kan lackeras i den färg du önskar.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Pergola

Kan man få pergolan måttanpassade?
Ja, pergolan måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring hur en pergola bäst hade passat in i ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök! 

Ingår montering av pergolan?
Vi levererar och monterar den måttbeställda ​pergolan efter dina önskemål.

Att tänka på innan du köper en pergola

Att bygga en pergola med oss på Bellevue Solskydd innebär att du investerar i en skräddarsydd lösning, unikt designad för att komplettera ditt hem och din trädgård.

Vi förstår att varje hem är unikt och strävar alltid efter att erbjuda en noggrant genomtänkt lösning för att skapa en harmonisk och funktionell utomhusmiljö som ska göra dig nöjd för många år framöver.

Välj mellan tak, väggar eller fristående – Möjligheterna är oändliga

Det finns en uppsjö av modeller och storlekar när det kommer till pergolor, vilken typ och modell ska man egentligen välja?

Oavsett storlek på hem och trädgård, har vi en rad olika modeller som förhöjer upplevelsen i trädgården. Allt för att du ska kunna bygga den perfekta pergolan som uppfyller dina önskemål och behov.

Berätta dina behov och visioner, sen är vi på Bellevue Solskydd med dig i hela processen. Från att välja den perfekta pergolan på rätt plats, till leverans och färdig montering.

Förläng utesäsongen med en pergola

Med en rik historia och erfarenhet inom solskydd som sträcker sig ända tillbaka till 80-talet, besitter vi djup kunskap och förståelse för flexibla och anpassningsbara lösningar som förhöjer utomhusmiljön i din trädgård.

Pergola med tak och väggar

Vill du ha extra skydd och komfort, rekommenderar vi att du överväger en pergola med tak och väggar. En design som erbjuder ett regn- och vindskydd där du som vill, kan njuta av uteplatsen även vid sämre väder.

Är det däremot solsken och du vill njuta av lite sommarvärme – dra undan väggarna på din pergola och låt naturen komma närmare.

Vad kostar det att bygga en pergola?

Att bestämma vad det kostar att bygga en pergola skiljer sig mellan olika projekt, precis som pergolan själv. Det finns en mängd olika faktorer som påverkat priset, såsom materialval, storlek, design och eventuella speciallösningar som du önskar.

Med lång erfarenhet inom olika pergola-projekt, har vi förståelse för att varje köp av en pergola är unikt på sitt sätt. Vi guidar dig genom de olika alternativen och övervägandena för att skapa en pergola som inte endast uppfyller dina estetiska och praktiska behov, utan också gör det inom ramen för din budget.

Kvalitet och hållbarhet

Man bör alltid överväga kvalitet och hållbarhet i de material som används. På Bellevue Solskydd erbjuder vi en pergola i en stark konstruktion av aluminium som bjuder på både ett modernt och gediget intryck.

Vi vill i varje projekt erbjuda vår expertis och rådgivning, och hjälpa dig att göra korrekta beslut som resulterar i en pergola du kan njuta av i många år framöver.

Upptäck liknande produkter för

Utomhusklimat

Parasoller

fönstermarkis

Fönstermarkiser