Pergolan Malmö

Pergolan är ett flexibelt uterum

En pergola är uterum med flexibilitet. Eftersom pergolan har tak och sidor som du kan dra undan får ditt hus ett extra rum som helt kan anpassas efter väder, temperatur och vind. Med en pergola från Bellevue Solskydd förlänger du utesäsongen avsevärt.

Uterum med möjligheter

Njut av pergolans behagliga skugga när solen är stark och het. Dra undan tak och sidor under ljumma kvällar och känn att du sitter utomhus, trots att skyddet finns där när du behöver det. Är vädret vresigt och svalt kan du ändå utnyttja pergolan genom att utrusta den med värmare.

Extrautrustning för utelivet

Bellevue Solskydd ger dig fler möjligheter att få den pergola du önskar – och som passar ditt hus. Du kan välja mellan olika vävar i tak och väggar men screenväv och glas är också alternativ. Vill du ha ett integrerat belysningssystem, musiksystem eller TV i din pergola så är det inga problem.

Vädersäker och vacker

Pergolan ska vara en prydnad för huset – det är den när du väljer pergola från oss. Konstruktionen är mycket stabil och tål alla väder, även starka vindar.  Material är aluminium som kan lackeras i den färg du önskar.

 

Pergola – vanliga frågor:

Kan man få pergolan måttanpassade?
Ja, pergolan måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring hur en pergola bäst hade passat in i ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av pergolan?
Vi levererar och monterar pergolan efter dina önskemål.

 

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar