Produkt

Draperier / wavegardiner

Exklusiva gardiner för ditt hem

Draperier, även kallade för wavegardiner, är en modern sömnadsteknik som skapar en lugn och skön atmosfär i rummet. Gardiner med en lösning som ger en mjuk och elegant vågeffekt.

”Wave”-tekniken innebär att textilen arrangeras i jämna vågor under gardinskenan. Vågorna kan anpassas så att de blir mindre eller större och med lämplig textil får man vågrörelsen att bibehållas i draperiets fulla längd.

Wavegardiner är mycket uppskattad i många miljöer. Systemet manövreras med handdrag, lindrag eller med motorstyrning.

Välj wavegardiner för funktionalitet och anpassningsbarhet

Vår wavegardin är inte bara en estetisk höjdpunkt i rummet, utan också en symbol för funktionalitet och anpassningsbarhet. Den erbjuder en perfekt balans mellan ljus och privatliv, vilket gör den idealisk för alla typer av inomhusmiljöer, från kontor till bostäder.

Med olika typer av tyg och färger att välja mellan, kan wavegardinen anpassas för att möta specifika behov, vare sig om du vill att dina gardiner ska filtrera dagsljuset eller agera rumsavdelare.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Wavegardiner

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring våra wavegardiner och hur det bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering. Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av wavegardinerna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda wavegardinerna efter dina önskemål.

Wavegardiner med modern teknik

Vår wavegardin är utrustad med den senaste teknologin, vilket möjliggör en smidig och tyst manövrering. Vill du ha dina gardiner motorstyrda, då erbjuder vi en modern lösning som kan integreras med smarta hemsystem, vilket ger användarna möjlighet att kontrollera sina gardiner med enkelhet och bekvämlighet.

Beställ gardiner med proffsig installation

På Bellevue Solskydd är vårt team alltid redo för att erbjuda en sömlös installation av dina gardiner. Vi säkerstället att dina wavegardiner passar perfekt och ser fantastiska ut.

Vi är här för att ge råd och stöd genom hela processen, från tips på färger som passar ditt rum, till val av tyg och färdig installation.

Varför du bör välja draperier/wavegardiner

Välj draperier för en elegant design på dina gardiner, med läckra vågor som framhäver estetisk klarhet och samtidigt bjuder på en funktionell och hållbar lösning.

På Bellevue Solskydd strävar vi ständigt efter att erbjuda en utmärkt kvalité med hög expertis oavsett vilken typ av gardiner du är på jakt efter. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller arbetsplats.

Upptäck liknande produkter för

Inomhusklimat

Rullgardin närbild

Rullgardiner

Måttanpassade persienner nedrullade

Persienner