Korgmarkiser Malmö

Korgmarkiser

Korgmarkiser ger effektivt sol- och värmeskydd

Korgmarkiser är både mycket vackra och fulländat funktionella. Genom sin konstruktion skyddar de mot solen från alla sidor och ger därför ett särskilt effektivt sol- och värmeskydd. De är dessutom extra stabila i sin konstruktion.

Korgmarkiser för butiker och villor

Korgmarkiser är fortfarande vanligast som sol- och värmeskydd för butiker, restauranger och hotell. Men de passar lika bra på en privat villa och ger den dessutom en personlig och exklusiv prägel. Väljer du korgmarkiser till din butik eller restaurang trycker vi gärna din logotype eller annat budskap på dem.

Skräddarsydda och säkert monterade

Korgmarkiserna från Bellevue Solskydd är ett äkta hantverk. Du väljer fast eller fällbar korg, färg och mönster på den hållbara och vädertåliga väven. Sedan tillverkar vi markiserna, helt efter måtten på varje fönster. I priset kan montering erbjudas och utförs då av våra specialister.

 

Korgmarkiser – vanliga frågor:

Kan man få måttanpassade korgmarkiser?
Korgmarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Ingår montering av korgmarkiserna?
Vi levererar och monterar korgmarkiserna efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring korgmarkiserna och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!

Boka in ett gratis hembesök

Du kan även ringa oss på:
+46 (0) 40 181100

Vi besvarar er förfrågan inom 2 arbetsdagar