Produkt

Korgmarkiser

Korgmarkiser ger effektivt sol- och värmeskydd

Korgmarkis är både mycket vacker och fulländat funktionell. Genom sin konstruktion skyddar korgmarkisen mot solen från alla sidor och ger därför ett särskilt effektivt sol- och värmeskydd. De är dessutom extra stabila i sin konstruktion.

Korgmarkiser för butiker och villor

Korgmarkiser är fortfarande vanligast som sol- och värmeskydd för butiker, restauranger och hotell. Men de passar lika bra på en privat villa och ger den dessutom en personlig och exklusiv prägel. Väljer du korgmarkiser till din butik eller restaurang trycker vi gärna din logotype eller annat budskap på dem.

Skräddarsydda och säkert monterade

Korgmarkiserna från Bellevue Solskydd är ett äkta hantverk. Du väljer fast eller fällbar korg, färg och mönster på den hållbara och vädertåliga väven. Sedan tillverkar vi markiserna, helt efter måtten på varje fönster. I priset kan montering erbjudas och utförs då av våra specialister.

Kostnadsfritt hembesök    |    Måttanpassad tillverkning    |    3 års garanti

Vanliga frågor – Korgmarkiser

Kan man få måttanpassade korgmarkiser?
Korgmarkiserna måttanpassas efter dina önskemål.

Gratis hembesök?
Bellevue Solskydd erbjuder ett gratis hembesök av en solskyddsexperter, som ger dig tips och råd kring korgmarkiserna och hur de bäst passar ditt hem och dina önskemål.

Kostnadsfritt hembesök erbjuds under förutsättning av Bellevue Solskydd är med genom hela processen, från måttagning till montering. Då har du som kund även fulla garantier, både på produkter och montering.  Boka ett gratis hembesök!

Ingår montering av korgmarkiserna?
Vi levererar och monterar de måttbeställda korgmarkiserna efter dina önskemål.

Upptäck liknande produkter för

Utomhusklimat

Parasoller

fönstermarkis

Fönstermarkiser