Vad söker vi?
Just nu söker vi en säljare till vårt kontor i Malmö. Vi tror att passionerade människor i en företagskultur med fokus på affärsresultat och personlig utveckling är en förutsättning för att möta våra kunders höga förväntningar på professionalism och partnerskap.

Vilka är Bellevue Solskydd?
Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller solskyddsprodukter för den svenska marknaden och vi utför egna projekt inom Malmö- och Lundregionen. Vi är stolta över vårt företag, med en snart 40-årig historia, och med ett gott renommé för banbrytande egentillverkade persienner och exceptionell service. Idag är vi 12 st. medarbetare och vi har en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Vad innebär rollen?
Som säljare hos oss är du ansiktet utåt för vårt uppskattade och pålitliga varumärke. Våra kunder förväntar sig enastående service och ett personligt bemötande. Som en del av vårt högpresterande säljteam är ditt jobb att främja våra starka kundrelationer för att skapa lojala affärspartners. Du kommer att tränas och lära dig hantera hela kundprocessen med värdeskapande rådgivning, relationsbyggande försäljning samt ordermottagning. Som säljare fokuserar du på att hitta lösningar på kunders utmaningar, besvara tekniska frågor och jobbar aktivt med försäljning av våra produkter via telefon, kundbesök och email i ett högt tempo.

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll – utomordentlig utbildning samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap där du är en del av ett inkluderande team. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i vårt företag. Några av våra bästa medarbetare började hos oss utan erfarenhet från branschen. Framgång på Bellevue Solskydd handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi eftersträvar stort kundfokus och är serviceinriktade med ett stort intresse för att bygga relationer.

Vi önskar att du:

  • Har en god kommunikationsförmåga samt är bra på att strukturera och organisera ditt arbete.
  • Är van vid att arbeta service i ett högt tempo utan att tappa fokus på hög kvalitet.
  • Har ett stort kundfokus och är serviceinriktad med ett stort intresse för att bygga relationer.
  • Har ett brinnande intresse för försäljning och teknik.
  • Delar våra grundvärderingar snabbhet, integritet och engagemang.

 

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en ”dag på jobbet” där du får uppleva hur det kan vara att vara en del av säljavdelningen.
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Branscherfarenhet premieras alternativt en teknisk bakgrund.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Berkström, VD, på telefonnummer +46 (0) 40 18 11 00.